Kirittäret E ja FG-tytöt etsii uusia pelaajia

Laji on pesäpallo ja joukkueen kotipaikka on Jyväskylä. Joukkueeseen kuuluu 35 jäsentä ja kalenterissa on 3 tulevaa treeniä tai peliä.

Tule pelaamaan pesäpalloa!

Kirittärien E-tytöt on jyväskyläläinen pesisjoukkue 2004-2005 -syntyneille tytöille. Joukkueeseen ovat uudet pelaajat tervetulleita mukaan.

Katso harkka-ajat nettisivuiltamme www.kirittaret.fi/juniorit/e-tytot/ ja tule mukaan! Meidän harkoissa on kivaa ja oppii paljon uusia taitoja! Harjoituksia on 2-3 kertaa viikossa, ja omat osallistumiset harkkoihin ilmoitetaan Nimenhuudossa.

Ensimmäisillä kerroilla varusteiksi riittävät sisäliikuntavaatteet ja sisälenkkarit. Pitkähihainen paita päälle! Oman kypärän, räpsän ja mailan sekä mahdollisesti piikkarit voit hankkia sitten, kun päätät jatkaa pelaamista joukkueessa.

Lisätietoja saat tarvittaessa valmentajilta ja joukkueenjohtajalta. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme www.kirittaret.fi/juniorit/e-tytot/yhteystiedot/.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 2 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.